Раннє бронювання

27 Січня 2018 года, в 17:34

  • Раннє бронювання

    У Європі туристи перевагами раннього бронювання користуються більш активно, ніж в Україні. Наприклад, у Великобританії наперед подорожі бронюють близько 85% туристів, у інших країнах Європи показники схожі. І не дарма. Знижки на тури за раннього бронювання сягають 40%. Цей продукт вартий нашої уваги!

    Що таке раннє бронювання?

    Раннє бронювання (early booking) — акція, що розроблена спільно туроператорами, готелями та авіакомпаніями. ЇЇ зміст полягає у зниженні цін на тури при бронюванні заздалегідь.

    За рахунок чого можлива така економія?

    Власнику готеля вигідно до початку сезону реалізувати частину номерів за більш низькою ціною, забезпечити загруженість у сезон, спланувати та реалізувати витрати на підготовку до сезону. Це ж можна сказати про туроператорів та авіакомпанії, для яких гарантія реалізації продукту у майбутньому вигідна та необхідна. 

    Чому вигідне раннє бронювання для мене?

    1. Прямі вигоди за акціями раннього бронювання для туристів становлять до 50%. Як правило знижки становлять 30-50%, тобто на турі, вартістю 1000$ в сезон це — 300-500$, — такі заощаджені кошти аж ніяк не завадять.   

    2. Доступність найкращих готелів та найзручніших авііарейсів. Хороший готель — популярний готель. Варто пам’ятати, що у якісні готелі приїжджають туристи з усього світу, зокрема з країн, де широко розповсюджене раннє бронювання, тому з великою вирогідністю всі кращі місця будуть розкуплені наперед. У випадку вибору «горящих» турів туроператори пропонують знижки на готелі, що недостатньо заповнені а також на рейси, на які не продані квитки. Таким чином обирати доведеться лише з того, що залишилось для «горящих» пропозицій. 

    3. Насолода від планування та передсмак майбутнього відпочинку. Коли ми знаємо, що поперду на нас чекають мальовничі закати, море вражень та повний релакс, працюється інакше, більш натхненно. 

    Пропонуємо скористатися акцією раннього бронювання турів на 2018рік до таких країн:

    Туреччина,Греція,Іспанія ,Болгарія,Хорватія,Чорногорія

     Умови оплати турів :

    * 25% протягом двох банківських днів після виставлення рахунку

    * 25% до 31./03/18

    * 50% не пізніше ніж за 14днів до заїзду